5 Tights-Tips

Å finne den perfekte tightsen kan være en utfordring med det store utvalget på markedet. Fortvil ikke! Vi er her for å hjelpe. Artikkelen har samlet 5 praktiske tips som skal hjelpe deg å velge en ny favoritt-tights. Vi er nødt til å finne en som passer deg og dine behov.

  1. Velg riktig størrelse

Det første og viktigste punktet er at du velger riktig størrelse. Ingen ønsker for stramme tights eller tights som sklir ned under trening... Sjekk full størrelsesguide her.

  1. Finn ditt favorittdesign

Tights er ikke bare et funksjonelt plagg, de skal også være flatterende. Hva er vel bedre enn å imponere noen med en fin treningstights? Du kan utforske forskjellige farger, mønstre og design som passer din stil. Finn noe som får deg til å føle deg komfortabel og trygg under trening. Se hele utvalget av tights her.

  1. Gjør et godt kjøp - Pris

Prisen på en treningstights kan variere stort, de kan strekke seg fra 100 kr helt opp til 1000 kr... Det finnes ingen fasit, men du bør gjøre et godt kjøp. Det rimeligste alternativet er sjelden godt med tanke på kvalitet, og det dyreste gjerne overpriset. Du bør se på funksjoner sammenlignet med prisen. Vi tilbyr Norges mest stretchy tights til en av markedets beste priser. Se utvalget her.

  1. Sjekk sømløse alternativer

Sømløse eller Seamless Tights har tatt markedet med storm. De ble umiddelbart bestselgere, i hvert fall hos oss. Det kommer mye av deres komfortable passform og færre irriterende sømmer. Tightsene er spesielt gunstige for trening som krever full rom for bevegelse.

  1. Finn de beste funksjonene

Det er fint å vurdere hvilke funksjoner som er nødvendige for deg. Noen av tingene du kan tenke på er:

  • Seamless
  • Scrunch
  • Stretch
  • Squat Proof
  • Sweat Proof
  • High Waist
  • Push In

Visste du at Noprint sine produkter byr på alle disse funksjonene? Alle produkter er Lycra-sertifisert, noe som gjør dem til Norges mest stretchy tights, og dette til en av markedets beste priser. Se hele utvalget av tights her.


You may also like

Se alt
Example blog post
Example blog post
Example blog post